Verf bezorging

pakket-levering-verfwinkel-schilderpretMakkelijk de juiste producten voor de klus thuisbezorgd. Wanneer u op een werkdag vóór 4 uur s’middags besteld, dan heeft u de volgende werkdag uw bestelling nog in huis. Omdat wij weinig marge hebben, vragen wij voor bestellingen onder de €100 een eigen bijdrage voor de verzending. Daar tegen over staat wel dat u persoonlijk advies en service krijgt van  huisschilder Piet de Vries.

Kosten bezorging:

Voor kleinere bestellingen zijn wij helaas genoodzaakt verzendkosten te rekenen..
Voor het goed inpakken, verzendklaar maken, transporteren én bezorgen van bestellingen onder de €100 betaalt u bij ons € 6,95.

Besteld u voor meer dan €100?
Boven de € 100 euro betaald u geen verzendkosten.

Levering uit voorraad

Alle goederen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar. Het kan echter voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is. In dat geval krijgt u daarvan, in de regel binnen 2 dagen bericht en houden wij uw bestelling aan. Indien nalevering uiteindelijk niet meer mogelijk is, krijgt u ook bericht er wordt dan in overleg met u naar een alternatief gezocht, is dit echter niet mogelijk dan vervalt de bestelling. Alle gemelde of vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en leiden niet tot enig recht of aansprakelijkheid.

Transport en pakketlevering

Onze pakketten verzenden wij standaard met PostNL.